ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Don't forget to set alt text.

Ποιοι είμαστε

Η Helios Products είναι μια νέα αναπτυσσόμενη τεχνική – κατασκευαστική εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών και των ενεργειακών συστημάτων, με εξειδίκευση στις ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες, κατασκευαστικά έργα, υπηρεσίες, εμπόριο Φωτοβολταϊκών Συστημάτων και Συστημάτων Θέρμανσης.


Στόχος μας είναι η συνεχής ανάπτυξη και υλοποίηση των τεχνογνωσιών μας. Οι μηχανικοί της εταιρίας μας θα αντιμετωπίσουν κάθε ενεργειακή λύση για εσάς, με συνέπεια και ποιότητα, σαν να ήταν το δικό τους σπίτι. Η άποψή μας είναι πως <<κάθε τι που κάνεις κάνε το καλά, αλλιώς μην το κάνεις καθόλου>>.

Σχετικά με μας

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες εμπορίας υλικών ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων, παρέχοντάς σας πληθώρα επιλογών της ποιότητας και τιμής των υλικών βάσει των αναγκών σας για την μέγιστη απόδοση της επένδυσής σας.

Σας περιμένουμε, να συζητήσουμε και να καλύψουμε τις ενεργειακές σας ανάγκες.

Η εταιρία Helios Products ξεκίνησε μία συνεργασία με την εταιρία NRG. Συγκεκριμένα είναι επίσημος συνεργάτης και μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρία μας για περισσότερες λεπτομέριες. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέριες και εδώ.